Fronius


Op zoek naar een lasapparaat dat perfect aansluit bij uw behoeften


Fronius International GmbH is technologisch koploper op het gebied van lichtbooglassen. Het uitgebreide productportfolio van de Business Unit Fronius Perfect Welding omvat niet alleen handbediende en geautomatiseerde lasapparaten, maar ook totaalsystemen. Daarnaast levert Fronius ook een breed palet aan lasgerelateerde services.Maak kennis met het productportfolio van Fronius .

iWave 230i AC/DC EF

De iWave 230i AC/DC is een volledig gedigitaliseerde inverter stroombron. Het modulaire ontwerp en de eenvoudige mogelijkheid tot systeemuitbreiding zorgen voor grote flexibiliteit.

Meer info
TPS 320i

Het modulaire ontwerp en het potentieel van toevoegingen aan het systeem garanderen een hoge mate van flexibiliteit. De TPS/i is dankzij de perfect geharmoniseerde componenten het lassysteem van de toekomst.

Meer info
TransSteel 2700

Net als alle Multiprocess-lassystemen van Fronius is de TransSteel 2700 in slechts drie stappen klaar voor gebruik: draad selecteren, draaddiameter en gas selecteren en beginnen met lassen.

Meer info
TransSteel 4000 Pulse

De stroombron blijft veelzijdig: de TransSteel-versies met Pulse-functie maken toepassingen met aluminium en roestvrij staal kinderspel.

Meer info
TransTig 170 EF

Bij ontwikkeling van de TransTig 170 lag de nadruk volledig op het voordeel voor de lassers; een perfecte, stabiele boog. Deze stabiliteit wordt mogelijk gemaakt door de hogere werkingsfrequentie van de omvormertechnologie, dankzij nauwkeurige besturing.

Meer info
Transpocket 150

De Transpocket 150 lasapparaat biedt een hoge mate van flexibiliteit. De geïntegreerde PFC-technologie (Power Factor Correction) ondersteunt het gebruik van zeer lange netsnoeren tot een lengte van 100 meter.

Meer info
Bellen