Rehm Mig Mega-Puls Focus 230-530

Rehm Mig Mega-Puls Focus 230-530


De nieuwe standaard in MIG/MAG lassen: Het maakt niet uit met welke uitdaging waarmee u wordt geconfronteerd. Met de MEGA.PULS FOCUS komt u op de meest economische en efficiënte manier tot perfecte lasverbindingen. De all-in oplossing voor alle toepassingen en materialen. De REHM FOCUS PULS met vijf geïntegreerde lasprocessen is onze oplossing voor alle toepassingen en materialen. Van conventionele lasboog en pulsboog tot dubbelpulsen, van elektrodelassen tot onze specifieke ontsteek-, las- of kratervul programma’s (instelbaarbaar voor elk materiaal), de REHM FOCUS PULS heeft het allemaal. Het vereenvoudigd uw werk dankzij de optimale ontsteking, praktisch spatvrij lassen met hoger afsmeltrendement en minder warmte inbreng en met een optimaal naadeinde. Geoptimaliseerde lasprocessen zorgen voor een hoger afsmeltrendement en dus meer lassnelheid waardoor de kosten significant zullen verminderen.Ben je geïnteresseerd in het huren een van onze producten?

Vergelijkbare producten


Rehm Mig SynergicPro 170-310

De gasgekoelde machine serie van 170 tot 300 Ampère is uiterst robuust, zeer eenvoudig te bedienen en universeel inzetbaar.

Meer info
Rehm Mig SynergicPro 250-450

De Rehm Synergic Pro2 250-4/ 450-4 is in verschillende uitvoeringen leverbaar: Gasgekoeld of watergekoeld, compact of met draadkoffer.

Meer info
Rehm Mig Mega-Arc 250-450

De Rehm MEGA.ARC dicht het gat tussen normale conventionele, stappengeregelde stroombronnen en de moderne puls-boog lasmachines.

Meer info
Bellen