Rhodius slijptechniek

Rhodius slijptechniek


Voor velen zijn het slechts gereedschappen, voor Rhodius is slijpgereedschap een echte passie. Ze volgen ge├źngageerd hun doel om zeer goede diensten en producten nog beter te maken. Hierbij staan de dagelijks uitdagingen van u als gebruiker en uw tevredenheid centraal.

Hoe verschillend de toepassingen en materialen ook zijn, de gereedschappen leveren maximaal nut en kennen een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. De specialisten van Rhodius analyseren permanent de markten, toepassingen en materialen. De technici optimaliseren en ontwikkelen op basis hiervan exact de juiste producten - altijd met het oog op de eisen van onze klanten - tot en met individuele oplossingen.

De passie van Rhodius voor slijpgereedschappen leidt tot werkbesparende innovaties die processen versnellen of zelfs mogelijk maken. Dit streven naar verbeteringen en eenvoudige oplossingen vindt u terug in het volledige assortiment.



Ben je geïnteresseerd in het huren een van onze producten?

Vergelijkbare producten


Siegmund lastafels

Een plasmasysteem van professionele standaard met interne luchtcompressor voor grote draagbaarheid en eenvoudig snijden van metaal.

Meer info
Flex Slijpmachines

Professioneel plasmasnij- en gutssysteem voor handmatig snijden 20 mm en gemechaniseerd doorsteken 16 mm.

Meer info
Bymat RVS lasnaadreiniger

Professioneel plasmasnij- en gutssysteem voor handmatig snijden 20 mm en gemechaniseerd doorsteken 16 mm.

Meer info
Bellen