Siegmund lastafels

Siegmund lastafels


Als grootste fabrikant ter wereld van lastafels en opspantafels is de Bernd Siegmund Groep bij vele technische ontwikkelingen binnen de metaalverwerkende industrie betrokken geweest. Veel ideëen en producten van de Bernd Siegmund Groep zijn hierdoor een standaard binnen de industrie geworden.

De lastafels en opspantafels van Siegmund kennen zeer uitgebreide opspanmogelijkheden waarmee u gemiddeld tot 40% productietijd bespaart. Door de speciaal ontwikkelde Siegmund opspangereedschappen te gebruiken in combinatie met lastafels en opspantafels neemt de productiviteitsverbetering verder toe. Door het grote aantal beschikbare hulpstukken is de tafel specifiek geschikt voor het maken van zogenaamde nul series en de productie van kleine of regelmatig terugkerende series. Middels het maken van een digitale foto legt u eenvoudig vast hoe de opspanning van het werkstuk is gedaan. Hierdoor is het niet langer nodig om mallen te maken en te bewaren wat aanzienlijk in tijd en opslagruimte bespaart.

De lastafel is leverbaar in een grote variëteit aan afmetingen en zijn onderling koppelbaar tot een grootte lastafel. Ook voor het opspannen van buis / flens verbindingen zijn er specifieke hulpmiddelen gemaakt.
Hieronder kunt u onze actiebrochure inzien.
Ben je geïnteresseerd in het huren een van onze producten?

Vergelijkbare producten


Binzel lastoortsen

Deze TIG inverter is de krachtpatser voor laswerkzaamheden op locatie en in de werkplaats.

Meer info
Rhodius Slijptechniek

Klein formaat en licht gewicht biedt uitzonderlijke draagbaarheid voor een voor 16 mm geclassificeerd snijsysteem.

Meer info
Flex Slijpmachines

Professioneel plasmasnij- en gutssysteem voor handmatig snijden 20 mm en gemechaniseerd doorsteken 16 mm.

Meer info
Bellen