NIEUW in het assortiment: de REHM Tiger Digital serie

Lincoln
De nieuwe Lincoln Powertec®-i S serie van Lincoln Electric
maart 25, 2020

NIEUW in het assortiment: de REHM Tiger Digital serie

Op zoek naar een lichtgewicht lasapparaat? Ridder Lastechniek uit Amersfoort heeft vanaf nu de Tiger Digital serie van REHM in het assortiment opgenomen. Het lichtste model weegt maar 7,1 kilogram en is ideaal om mee te nemen. De REHM Tiger digital serie: dé mobiele oplossing voor alle laswerkzaamheden. Of u nu RVS, aluminium, staal, koper of titanium, de TIGER® kan het!

Eersteklas kwaliteit

De TIGER® levert eersteklas kwaliteit. Met REHM HYPER.SPOT en REHM HYPER.PULS krijgt u het beste lasresultaat, keer op keer. Een perfecte ogende lasnaad waardoor uitgebreide nabewerking verleden tijd is. Bovendien is de TIGER® het lichtste TIG-lasapparaat in het REHM programma. Beginnend bij 7,1 kg tot precies 7,9 kg voor de gasgekoelde versie maakt het een apparaat met ongekende mobiliteit. Door het nieuwe, intuïtieve bedieningsconcept biedt de TIGER® maximale betrouwbaarheid bij de keuze van de lasparameters en daardoor een hoge bedieningsvriendelijkheid. Dankzij het digitale display kan ook de minder ervaren lasser eenvoudig, betrouwbaar en snel de juiste instellingen uitvoeren.

Vallen toegestaan

Er is aan alles gedacht. Laat u uw lasapparaat wel eens perongeluk vallen? De TIGER® kan wel tegen een stootje: een val van tot 90 cm kan hij prima aan. Het lasapparaat is ontworpen om schokken en stoten vanag deze hoogte geen invloed hebben op de vermogenselektronica. De greep van de TIGER® is breed en rond en zorgt niet alleen voor optimaal draagcomfort, ook kunt u het slangenpakket en dergelijken makkelijk om de greep heen draaien zodat u altijd een tweede hand vrij heeft. Stop al uw slijtdelen in de speciaal geïntegreerde lade en heb altijd alles bij de hand. Zo werkt u sneller en effectiever.

Makkelijk bedienbaar

Iedereen kan werken met het TIGER® ultra lichte lasapparaat. In een handomdraai sla je instellingen op en roep je deze instellingen in een later stadium ook zo weer op. Als gebruiker kun je bovendien in één oogopslag zien waar je mee bezig bent op het handige display, met dynamische grafische weergave die veranderingen direct opmerkt en verkeerde instellingen snel herkend. Bovendien is het apparaat uitgerust met een handige assist modus en biedt de TIGER® lastips. Voor zware toepassingen ontwikkelde REHM de R-pilot draairegelaar die mechanische invloeden opvangt. De behuizing absorbeert de krachten voordat de elektronica beschadigd kan worden. In de uitgebreide ULTRA versie zijn met de 17,5 kHz HYPER.PULS technologie en de DUAL.WAVE technologie twee extra functies geïntegreerd. Bovendien zijn de ULTRA uitvoeringen voorzien van 99 geheugenplaatsen voor veel voorkomende lasprogramma’s en een extra grote vrije ruimte voor de individuele instelling van verschillende lasparameters. In de beide uitgebreide versies zijn de lasinstallaties leverbaar in een DC- en een AC/DC-variant voor het lassen van aluminium en met een optionele waterkoeling.

Bekijk de varianten en accessoires nu op de website van Ridder Lastechniek uit Amersfoort en koop nu uw lasapparaat snel en gemakkelijk bij Ridder Lastechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bellen