Beter lassen met de Rehm FOCUS.ARC P

Optrel Lashelm
De vernieuwde Optrel Crystal 2.0-lashelm
juni 12, 2020
Laspistool
Het MB EVO PRO laspistool. De nieuwe standaard
oktober 7, 2020

De innovatieve FOCUS.ARC P van Rehm is dan de beste keuze voor uw nieuwe lasapparaat. Wilt u beter, sneller en gezonder lassen? In Amersfoort en Utrecht is de FOCUS.ARC P verkrijgbaar bij Ridder Lastechniek. Wij vertellen u graag meer over dit bijzondere lasapparaat. Lees verder voor meer informatie over de voordelen en vernieuwingen van de FOCUS.ARC P.

Over de FOCUS.ARC P

De FOCUS.ARC P is een innovatief lasapparaat dat een geconcentreerde vlamboog heeft met energie in het centrum. Dit verhoogt de kwaliteit van uw werk en de snelheid waarmee u kunt werken. Bovendien vermindert het de uitstoot van schadelijke lasrook met maximaal 70%. Het lasproces wordt geheel digitaal geregeld. De FOCUS.ARC P heeft hierdoor diverse voordelen:

  • U werkt tot 50% sneller en de lasnaad heeft minder nabewerking nodig.
  • U heeft beter zicht op het lasproces en betere controle over de vlamboog, waardoor u minder fouten maakt en werk van hogere kwaliteit levert.
  • Er komt tot 70% minder lasrook en tot 80% minder slijpstof vrij bij het lassen, waardoor werken met de FOCUS.ARC P gezonder is dan met andere lasapparaten.

De vernieuwingen

De FOCUS.ARC P is uiterst modern en heeft, naast de geconcentreerde vlamboog, bijvoorbeeld een geïntegreerde webserver en eigen processorbesturing. U bedient de FOCUS.ARC P met het innovatieve bedieningssysteem SIRIUS. Met dit toekomstbestendige bedieningssysteem werkt u intuïtief en beschikt u over een volledige industrie 4.0-verbinding. U kunt het daarom eenvoudig integreren in productienetwerken, -processen en -systemen. U kunt SIRIUS gebruiken via de Rehm-app en u heeft uitgebreide mogelijkheden om industriële productie te verbeteren. Zo heeft u snel toegang tot niet-gebruikte mogelijkheden, krijgt u een duidelijk overzicht en profiteert u van een heldere structuur. SIRIUS is bovendien meertalig.

Over Rehm

Rehm biedt al decennia lang technologisch hoogwaardige lasmachines. Het bedrijf heeft een toekomstgerichte visie, waardoor nieuwe ontwikkelingen snel doorgevoerd kunnen worden. Hierbij staan de eisen en wensen van de klanten natuurlijk centraal. Alle lasapparatuur wordt onder eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Rehm is in het bezit van diverse patenten.

Wilt u meer weten over de Rehm FOCUS.ARC P? Neem gerust contact op met Ridder Lastechniek uit Amersfoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bellen