De nieuwe Lincoln Powertec®-i S serie van Lincoln Electric

TIG lasser
NIEUW in het assortiment: de REHM Tiger Digital serie
juni 18, 2019
De historie van Ridder Lastechniek
mei 26, 2020

Zoekt u een betrouwbare oplossing voor al uw industriële lastoepassingen? Dankzij de modulariteit, het gebruiksgemak en de superieure laseigenschappen is de nieuwe serie Powertec®-i S lasmachines geschikt voor zelfs de zwaarste industriële klussen en bereikt u altijd de beste lasresultaten. Daarbij zijn de machines bovendien bijzonder efficiënt om niet alleen het milieu te sparen, maar ook uw gebruikskosten te verlagen. Lees verder om meer te leren over de Lincoln Powertec®-i S serie.

Uw betrouwbare industriële lasmachine

De nieuwe Powertec®-i S serie van Lincoln Electric is gebouwd op de nieuwste inverterplatforms. U heeft hierbij keuze uit drie stroombronnen: i350S, i420S en i500S. Hierdoor heeft u exacte controle over de lasboog en werkt u veel sneller dan met een conventionele analoge stroombron. Bovendien helpt de geavanceerde invertertechnologie u energie te besparen. De lasapparaten vallen dan ook onder het “Green Initiative”-programma van Lincoln Electric.

Powertec®-i S lasmachines zijn voorzien van software waarmee u de elektrische eigenschappen van de stroombron aan kunt passen en diverse synergische lasprogramma’s om de verschillende parameters precies en zonder moeite aan te kunnen passen. Hierbij kunt u kiezen uit de standaard LF52D- of de geavanceerde LF56D-draadaanvoerunit. In de juiste configuratie kunt u uw lasapparaat gebruiken voor MIG/MAG lasprocessen, ongelegeerd staal, roestvast staal, aluminium, poedergevulde draden en beklede elektroden.

Indien gewenst kunt u uw Powertec®-i S lasmachine voorzien van waterkoeling door de nieuwe COOLARC® 26 eenvoudig toe te voegen. De lasmachines zijn daarnaast modulair en compact, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. De Powertec®-i S serie is onder meer verkrijgbaar bij Ridder Lastechniek in Amersfoort.

Kenmerken en specificaties

Wij geven u graag een overzicht van de kenmerken en specificaties die de Lincoln Powertec®-i S Serie zo speciaal maken:

  • Geschikt voor de zwaarste industriële omstandigheden
  • Superieur lasgedrag bij CV MIG/MAG en het verlassen van beklede elektroden
  • Synergische lasprogramma’s
  • Laspistool voorzien van afstandsbediening
  • Userinterface voorzien van een beschermkap en makkelijk te gebruiken met lashandschoenen
  • Vier draadaanvoerrollen en voorzien van interne verlichting
  • Draadaanvoersnelheid en voltage worden voortdurend gecontroleerd
  • Kabelaansluitingen standaard aan de voorkant en optioneel aan de achterkant
  • Grote afsluitbare opbergruimte in de machine
  • Stabiele metalen constructie met grote wielen

Over Lincoln Electric

Ridder Lastechniek is uw dealer van Lincoln Electric-lasapparatuur en -toevoegmaterialen in Amersfoort. Lincoln Electric Company® produceert en verkoopt onder andere hoogwaardige lasapparatuur, waarbij er te allen tijde naar wordt gestreefd om uw verwachtingen te overtreffen. De lasmachines van dit bedrijf zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen. 

Wilt u meer weten over de Lincoln Powertec®-i S serie of de andere lasapparatuur in ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact op met Ridder Lastechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bellen