De vernieuwde Optrel Crystal 2.0-lashelm

De historie van Ridder Lastechniek
mei 26, 2020
REHM Focus Arc
Beter lassen met de Rehm FOCUS.ARC P
augustus 20, 2020

Wat uw werkzaamheden ook zijn, het is vanzelfsprekend dat u duidelijk zicht wilt hebben. Als lasser is het echter essentieel om uw ogen goed te beschermen, dus bent u waarschijnlijk gewend aan het troebele beeld door uw oude lashelm. Ridder Lastechniek uit Amersfoort verkoopt de nieuwe lashelm van Optrel, de Optrel Crystal 2.0. Deze helm is speciaal ontwikkeld met behulp van innovatieve technologie├źn om uw zicht te verbeteren. Lees verder om meer te ontdekken over de vernieuwde Optrel Crystal 2.0 met Crystal Lens Technologie.

Kenmerken van de nieuwe lashelm

De Optrel Crystal 2.0-lashelm maakt gebruik van de nieuwe Crystal Lens Technologie (CLT2.0). Optrel heeft de CLT2.0 ontwikkeld om lassers beter zicht te geven op alle laswerkzaamheden. Deze technologie zorgt ervoor dat u in open toestand vrijwel dezelfde kleurenwaarneming (92%) heeft als wanneer u door helder vensterglas kijkt. In deze lichte staat biedt de lashelm een beschermingsniveau van 2.0.

De automatische verduisteringstechnologie bepaalt tijdens uw werkzaamheden het goede beschermingsniveau met een bereik van 4 tot 12. Doordat een extra helderheidssensor de intensiteit van de lasboog meet, bent u altijd perfect beschermd. In deze dichte toestand maakt het kleurenspectrum het smeltbad bovendien nog altijd tot in het detail zichtbaar. U hoeft uw werk dus niet regelmatig te stoppen om de positie van uw laspistool te controleren.

De Optrel Crystal 2.0 is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen:

  • Standaard lashelm
  • Standaard lashelm met veiligheidshelm
  • Standaard lashelm met e3000 ademluchtunit
  • Standaard lashelm met veiligheidshelm en e3000 ademluchtunit

Over Optrel

Optrel is een toonaangevend technolgisch bedrijf uit Zwitserland dat actieve oogbeschermingsproducten ontwikkelt en levert. Het bedrijf is de uitvinder van het automatische verduisteringsfilter voor lassers, waardoor wereldwijd miljoenen lassers nu tevreden gebruikers zijn van de oogbescherming van Optrel. 

De Optrel-lasmaskers bieden niet alleen optimale veiligheid, maar ook maximaal comfort tijdens het lassen. Het automatische verduisteringsfilter wordt daarnaast toegepast in medische beschermbrillen en in oogbescherming voor slijpen en snijden. Inmiddels werkt Optrel ook aan ademhalingsbescherming voor lassers. 

Wilt u zelf ervaren of de Optel Crystal 2.0 de juiste lashelm voor u is? Bij Ridder Lastechniek in Amersfoort kunt u vrijblijvend onze demohelm testen. Neem contact op voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bellen