Plymovent afzuiging
december 9, 2020
Rhodius slijpmiddelen
Over de Rhodius-slijpmiddelen
februari 9, 2021

Wilt u handmatig of automatisch metaal gutsen en/of snijden? De zeven professionele luchtplasmasystemen van Powermax® zijn stuk voor stuk zeer draagbaar, makkelijk te bedienen en geschikt voor intensief gebruik. Met de Powermax® Hypertherm snijdt en gutst u makkelijk elektrisch geleidend materiaal. Door de strakke randen die achterblijven, kunt u bovendien meteen verder met lassen. Hier leest u meer over de kenmerken en voordelen van deze systemen.

Over de luchtplasmasystemen

De draagbare Powermax®-systemen zijn nu verkrijgbaar bij Ridder Lastechniek in Amersfoort. Kies bijvoorbeeld voor de grote snijcapaciteit en hoge snijsnelheden van de Powermax45® XP. Ook in een veeleisende industriële omgeving is de Powermax® Hypertherm de beste keuze om elektrisch geleidend metaal te gutsen en snijden, met een snijcapaciteit van 16 mm (5/8 “) bij 30 A tot 57 mm (2-1 / 4”) bij 125 A, afhankelijk van de systeemgrootte.
Door de automatische gasaanpassing profiteert u bovendien van eenvoudige bediening en snelle installatie. De systemen zijn voorzien van nieuwe Duramax® Lock-toortsen, die het handmatig en gemechaniseerd snijden van metaal van diverse verschillende diktes ondersteunen. Daarbij heeft u de beschikking over precisiegutsen, zoals het verwijderen van puntlas- en markeermogelijkheden.
Kenmerken en voordelen
Met plasma, dat onstaat wanneer elektrische energie gas ioniseert, kunt u snel en netjes metaal snijden. De intense hitte tot maar liefst 22.000 ° C smelt het metaal. Dit gesmolten metaal wordt vervolgens weggeblazen door perslucht of stikstof. Een schone rand blijft achter, en in de meeste gevallen hoeft u deze niet verder te bewerken voordat u kunt gaan lassen lassen.

De Powermax®-luchtplasmasystemen zijn door hun draagbaarheid ideaal om overal alle soorten en maten elektrisch geleidend metaal te snijden en gutsen: thuis, in de werkplaats, of zelfs buiten.
Diverse modellen kunnen bovendien geleverd worden met een hand- of machinetoorts die op uw toepassing is afgestemd.

De Powermax®-systemen hebben diverse voordelen:

  • Alle luchtplasmasystemen van Powermax zijn makkelijk te bedienen en zeer draagbaar, en hebben een stabiele plasmaboog. HIerdoor zijn de systemen ook geschikt voor beginners.
  • Voor de slijtdelen is gebruikgemaakt van state-of-the-art technologie. Hierdoor worden hogere snelheden gehaald en betere snijkwaliteit geleverd. Zo kunt u uw werkzaamheden beter én sneller uitvoeren.
  • Alle slijtdelen zijn gefabriceerd om een zo lang mogelijke levensduur te hebben. In combinsatie met de hoge snijsnelheden van de systemen, profiteert u van lagere snij- en gutskosten.
  • De Hypertherm levert de optimale prestatie in zijn klasse.

Wilt u meer weten over de Powermax® Hypertherm? Neem vrijblijvend contact op met Ridder Lastechniek uit Amersfoort voor meer informatie over deze luchtplasmasystemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bellen