Over service en onderhoud door Ridder Lastechniek

Rhodius slijpmiddelen
Over de Rhodius-slijpmiddelen
februari 9, 2021
Shine lashelm
RIDDER LASTECHNIEK DEALER MIDDEN NEDERLAND VAN SHINE LASHELMEN
april 14, 2021

Het is van essentieel belang voor uw onderneming dat uw lasapparatuur en andere machines goed werken. Slijtage kan echter niet voorkomen worden, waardoor het belangrijk is om uw apparatuur regelmatig te laten onderhouden. De kans op storingen wordt hierdoor minimaal. 

Is er toch sprake van een storing? Ook dan staat Ridder Lastechniek voor u klaar. Wij komen de storing zo snel mogelijk verhelpen bij u op locatie, of desgewenst kunnen wij uw apparatuur repareren  in onze werkplaats in Amersfoort. Hier leest u meer over onze service en onderhoud!

Over de service van Ridder Lastechniek

In de metaalverwerkende industrie worden lasapparatuur en gerelateerde machines zeer intensief gebruikt. En komt een apparaat stil te liggen door een defect of storing, dan bent u meteen veel tijd en geld kwijt door verminderde productie. Bovendien is het belangrijk dat uw machines aan alle geldende normen voldoen, zodat deze veilig gebruikt kunnen worden. 

Om storingen te voorkomen raden wij aan uw apparatuur jaarlijks te laten onderhouden. Hiervoor biedt Ridder Lastechniek een preventatieve onderhoudservice aan, waarbij onze technische dienst uw lasapparatuur schoonmaakt, test en keurt. Hierbij houden wij de NEN3140-norm aan. Vanzelfsprekend ontvangt u na de keuring alle bijbehorende certificaten.

Uw staalconstructies, en dus uw lasapparaten, moeten bovendien voldoen aan de NEN1090-norm. Wij hebben een weerstandenbank waarmee wij uw apparatuur kunnen kalibreren en valideren. Zo weet u zeker dat uw lasapparaat gecertificeerd is om deze staalconstructies te lassen.

Heeft u toch een probleem met uw lasapparatuur? Onze eigen servicedienst verhelpt storingen zo snel mogelijk met behulp van alle benodigde moderne apparatuur. Onze medewerkers zijn hiervoor speciaal opgeleid om u de beste resultaten te kunnen bieden.

Service op locatie

Wij zijn in het bezit van een goed uitgeruste servicebus. Onze monteur kan hiermee bij u op locatie de keuringen en het onderhoud uitvoeren, en eventuele problemen verhelpen. Indien u daar de voorkeur aan geeft, kunnen wij onze diensten natuurlijk ook uitvoeren in onze werkplaats in Amersfoort. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor keuringen, het oplossen van storingen en onze jaarlijke onderhoudsservice? Neem gerust contact op met Ridder Lastechniek uit Amersfoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bellen