RIDDER LASTECHNIEK DEALER MIDDEN NEDERLAND VAN SHINE LASHELMEN

Lastechniek
Over service en onderhoud door Ridder Lastechniek
maart 9, 2021
Lassen
Lasonvolkomenheden bij het lassen van MIG/MAG
mei 18, 2021

Ridder lastechniek in Amersfoort is sinds kort dealer van Shine lashelmen in de regio midden Nederland. Shine heeft een brede range aan verschillende type las- en slijphelmen. Alle Shine lashelmen hebben een true color cassette waardoor de lasser beter zicht heeft op zijn werkgebied. De lashelmen zijn in een brede range te verkrijgen van een degelijke starters helm tot een complete set met overdruk unit. Dit tegen een zeer scherpe prijs met de beste kwaliteit. 

SHINE 5000X

De Shine 5000X is uitgevoerd met een True Color cassette voor het beste zicht. De helm is uitgevoerd met 4 sensoren waardoor de helm in elke positie altijd goed werkt. Daarnaast is de helm uitgevoerd met een zeer luxe hoofdband die goed steun bied op het hoofd van de lasser. Door de lichtgewicht cassette zal de lasser niet snel last van zijn nek krijgen. De SHINE 5000X is bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met externe bediening voor kleur en slijpen.

SHINE SPARX DOUBLE OLED PAPR

De Shine SPARX is uitgevoerd met een True Color OLED cassette die bedient word met een Bluetooth afstandsbediening. Het grote slijpruit geeft de lasser een groot gezichtsveld zodat werkzaamheden goed uitgevoerd kunnen worden. Het licht gewicht en ergonomisch ontwerp van de helm zorgen door middel van de 5-punts verstelbare hoofdband voor een geweldig gebruikersgemak. De SHINE SPARX DOUBLE OLED is een revolutionaire helm met een innovatieve bluetooth afstandsbediening. 

Alle producten van Shine zijn te zien bij Ridder Lastechniek Amersfoort, waar wij graag meer uitleggen en laten zien over onze Shine lashelmen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bellen