Service en onderhoud


Dagelijks worden in de metaalverwerkende industrie lasapparatuur en machines gebruikt. Vanzelfsprekend treedt er slijtage op en kan er een storing optreden. Dit is zeer vervelend en komt meestal erg ongelegen. Voor dit soort problemen heef t Ridder Lastechniek een eigen service afdeling. Onze goed opgeleide servicedienst is uitgerust met de modernste apparatuur en gereedschap en zal de storing op zo kort mogelijke termijn verhelpen, zodat het oponthoud snel opgelost wordt.

Om de kans op storingen tot een minimum te beperken kunt u gebruik maken van onze jaarlijkse onderhoudsservice. Dit houdt in dat de technische dienst de lasapparatuur en aanverwante artikelen eens per jaar preventief onderhoud, test, schoonmaakt en keurt volgens de NEN3140 norm. Hierbij ontvangt u van ons een overzicht van de geteste apparatuur en de keuringscertificaten.

Wij kunnen de keuring en het onderhoud naar wens bij u op locatie uitvoeren of bij ons in de werkplaats in Amersfoort.

Sinds enkele jaren gelden voor staalconstructies dat deze moeten voldoen aan de NEN1090 norm. Dit houdt in dat uw lasapparaat ook aan deze norm moet voldoen. Met behulp van onze weerstandenbank kunnen wij uw lasapparatuur kalibreren en valideren zodat deze geschikt en gecertificeerd is om aan deze constructies te lassen.

Bellen